dijous, 25 de maig de 2017

Les formes geomètriques

Bon dia, 

Fa unes setmanes vàrem començar a treballar les formes geomètriques: el quadrat, el cercle i el triangle mitjançant un conte. 
Després, a l'aula, vàrem veure aquestes formes a la PDI.
Quins objectes trobam al nostre voltant amb aquestes formes? Sabem que una rajola té forma de quadrat. un senyal de trànsit és com un triangle i un plat, un cercle.

Després vàrem anar a investigar per tota la nostra classe per veure si trobàvem objectes amb aquestes formes:


Quadrat: coixins de psico.


Un cercle: el sol.Triangle: la lletra A


Per seguir la nostra investigació i veure que les formes també estan presents al nostre voltant, vàrem anar a passejar per Sant Jordi. Per fer aquesta sortida ens varen acompanyar els alumnes de 4t de primària. I mirau què vàrem trobar!!


Ens ho vàrem passar molt bé i vàrem veure moltes coses amb forma de quadrat, cercle i triangle. 

Després a classe, vàrem utilitzar la pissarra digital per dibuixar aquestes formes.Com a darrera activitat conjunta vàrem fer un joc sobre formes geomètriques que varen preparar els alumnes de 4t amb l'aplicació anomenada Mentimeter. Ens vàrem posar per parelles i/o petits grups i vàrem jugar. Els/les boixos/es de 4t ens varen ajudar i ens ho vàrem passar molt bé!


MOLTES GRÀCIES!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VÍDEO FI DE CURS

 Estimats Hackers,  Ha arribat l’hora de dir-nos arreveure!! Us he preparat aquest vídeo per a que tengueu un record d’aquest curs escolar. ...