dimarts, 2 de gener de 2018

Postal Nadal

Bon dia,

Com ja heu pogut veure enguany hem fet una postal per felicitar-nos aquestes festes i, a més a més, vàrem anar a enviar-nos-les entre nosaltres. Així, tothom en rebria una de qualque company/a de la classe. 

Primer vàrem aferrar el nas i el cor al ninot de neu.Tot seguit, cadascú va dibuixar els ulls, la boca, els braços i les mans així com més els va agradar.I per acabar, vàrem escriure BON NADAL i el nostre nom, juntament amb la poesia que vàrem aprendre. Finalment, vàrem dibuixar els flocs de neu.I així varen quedar els nostres ninots de neu! 


Una vegada que ja les teníem fetes vàrem anar a l'estanc del poble per comprar segells i a tirar el sobre dins la bústia que hi ha al costat. 

2 comentaris:


  1. tant de bo continuïn enviant postals molts anys, que bonic és rebre! :)

    ResponElimina
  2. Tan de bo!
    Esper que hagin gaudit tan de fer-la, com d'anar a enviar-la i fins i tot els dies d'espera. Veure les seues cares en el moment en què saben que tenen una carta d'un company/a de classe i obrir-la no deu tenir preu. :)

    ResponElimina

VÍDEO FI DE CURS

 Estimats Hackers,  Ha arribat l’hora de dir-nos arreveure!! Us he preparat aquest vídeo per a que tengueu un record d’aquest curs escolar. ...