dilluns, 8 de juny de 2020

NEW ENGLISH ACTIVITIES


Buenas Tardes chicos,
Esta semana ya acabamos con las actividades de Inglés, por ello os invito a que hagáis una actividad libre relacionada con el verano, podéis enviarme alguna canción, foto, vídeo, dibujo, historia, cuento….lo que queráis relacionado con la estación más divertida del año.
Comentaros que el curso que viene no seguiré en el centro educativo, pues me ha tocado otra escuela como centro definitivo. Ha sido un placer trabajar con, por y para vosotros. En breve, nos veremos a través de la aplicación meet.
Recordar  YOU CAN DO IT….I BELIEVE IN EACH ONE OF YOU
Take care a lot.
SARA

Bona tarda nois,
Aquesta setmana ja acabem amb les activitats d'Anglès, per això us convido que feu una activitat lliure relacionada amb l'estiu, podeu enviar-me alguna cançó, foto, vídeo, dibuix, història, conte….el que vulgueu relacionat amb l'estació més divertida de l'any.
Comentar-vos que el curs que ve no seguiré en el centre educatiu, perquè m'ha tocat una altra escola com a centre definitiu. Ha estat un plaer treballar amb, per i per a vosaltres. En breu, ens veurem a través de l'aplicació meet.
Recordar YOU CAN DO IT….I BELIEVE IN EACH ONE OF YOU
Take care a lot.
SARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VÍDEO FI DE CURS

 Estimats Hackers,  Ha arribat l’hora de dir-nos arreveure!! Us he preparat aquest vídeo per a que tengueu un record d’aquest curs escolar. ...