dimecres, 31 de maig de 2017

Visita de l'escoleta Mafalda

Bon dia, 

divendres passat els/les boixos/es de l'escoleta Mafalda varen venir a fer-nos una visita i a conèixer la que pot ser la seva futura escola el curs que ve.

Fa unes setmanes vàrem marcar al calendari la visita i cada dia comptàvem quants en faltaven perquè venguessin. El mateix dia, estàvem tant impacients que vàrem anar a esperar-los a l'entrada. 


Ens varen fer esperar un poc perquè ja sabeu com està el trànsit... però a la fi varen arribar. Vàrem donar-los la benvinguda cridant tots junts: Mafaldaaaa, Mafaldaaaa, Mafaldaaaa...!!!!Vàrem fer dos grups: mentre mig grup d'indis va anar a mostrar el pati, la biblioteca i la sala de psico a mig grup de l'escoleta, la resta va anar a la nostra classe. 
Allà ens vàrem presentar passant la nostra pinya i després vàrem jugar tots junts amb els nostres jugarois. Ens ho vàrem passar molt bé.

Després d'esmorzar vàrem canviar de grup. Els que estaven fent la visita a l'escola varen venir a l'aula, i viceversa. Finalment, va arribar l'hora d'acomiadar-nos i, com feim els indis, els vàrem cantar la cançó Ai adeu. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FEINETES I JOCS DE MATEMÀTIQUES I DE LLENGÜES

 Hola Hackers! Aquí teniu una sèries de tasques i jocs que podeu fer durant aquestes festes. Recordau que si feis una miqueta cada dia no co...